Në Shtëpinë Muze të Ismail Kadaresë

Çfarë ndodh me shtëpinë e shkrimtarit Ismail Kadare? Si është sot shtëpia muze e gjeniut të letrave shqipe dhe çfarë misteresh mund të zbuloni duke e vizituar atë, do të mund ta zbuloni falë rrugëtimit me kamerën e Endrit Myftarit dhe rrëfimit të arkitektes Arba Baxhaku.