Panairi #MirësevjenParty

Panairi studentor Mirёsevjen Party ёshtё eventi mё argёtues i organizuar nga Bashkia Tiranё. Oborri i Universitetit Politeknit ishte hapёsira qё mblodhi tё gjitha organizatat, komunitetet dhe bizneset rinore duke ofruar mundёsi mё shumё pёr tё rinjtё shqiptarё dhe hapёsira pёr t’u angazhuar vullnetarisht nё projekte dhe aktivitete. Shtёpia Studio Kadare si pjesё e kёtij panairi synon tё informojё tё rinjtё mbi muzeun, aktivitetet qё organizon dhe mundёsitё qё ofrojmё pёr ta, si praktikat apo hapёsirёn e studimit, hulumtimin e veprёs sё plotё sё shkrimtarit, aktivitetet e shumta rreth librit, promovimit tё shkrimtarёve tё rinj, etj.